Zaščita pred vlago

Pojdi na:

Zaščita pred vlago na področju suhe gradnje

Naj gre za plavalne bazene, javne prhe, športne ali wellness objekte ali pa profesionalne kuhinje – stene in stropi morajo vzdržati obremenitev z vlago in mokroto, ki nastajata zaradi načina uporabe in ozračja. Kot priznani strokovnjak s področja rešitev v suhi gradnji za vlažne in mokre prostore vam Siniat postreže z ustreznimi rešitvami. S celotno ponudbo mavčnih in cementnih plošč za vlažne in mokre prostore, profilov in opreme s protikorozijsko zaščito ter ustreznih fugirnih mas pri nas dobite vse na enem mestu.

Specialna mavčna plošča za vlažne in mokre prostore

Če gre za izjemno visoko neobčutljivost na vlago in mokroto na področju suhe gradnje, potrebujete specialno rešitev. Naj gre za plavalne bazene, javne prhe, športne ali wellness objekte in profesionalne kuhinje ali pa zunanja območja z močnimi vremenskimi vplivi, stene in stropi morajo vzdržati obremenitev z vlago in mokroto, ki nastajata zaradi načina uporabe in ozračja. Tu pride v poštev edinstvena specialna mavčna plošča LaHydro. Njene lastnosti prepričajo in navdušijo vsakega strokovnjaka za suho gradnjo: specialno ploščo odlikuje izjemno majhna vpojnost vode, ki znaša manj kot 3 odstotke. Je izjemno odporna proti plesni, njena obdelava pa je še posebej preprosta, hitra in čista.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >