PROIZVODI in sistemi

Naši tehnični strokovnjaki so razvili rešitve, s katerimi lahko stavbo naredite toplejšo, bolj suho, tišjo in varnejšo za delo in bivanje. Z uporabo mavčnih in cementnih plošč, kovinskih profilov, dodatkov, zmesi in ometov ustvarimo na tisoče različnih sistemov, ki vam bodo pomagali pri gradnji učinkovitih stavb.

Oglejte si našo paleto proizvodov in sistemov.

Mavčne in cementne plošče

Mavčne in cementne plošče

Mavčne in cementne plošče

Naše mavčne plošče dosegajo in celo presegajo najvišje norme pri gradnji suhomontažnih sistemov. Še več, posebne mavčne plošče Siniat so oblikovane tako, da zdržijo v težkih okoljih in izpolnjujejo različne zahteve požarne ter toplotne zaščite in zaščite pred vremenskimi vplivi.

Fugiranje in končna obdelava

Fugiranje in končna obdelava

Fugiranje in končna obdelava

Dobri projekti se vedno začnejo z dobro podlago. Tega se zavedamo, zato ponujamo visokokakovosten mavec, primeren za različne namene, denimo pripravo osnovnih sten za mavčne plošče, izravnavanje večjih ali manjših nepravilnosti na gradbenih površinah. Še več, lahko ga celo vlivamo v različne oblike.

Kovinski profili

Kovinski profili

Kovinski profili

Ponujamo široko paleto kovinskih okvirjev, ki vam pomagajo oblikovati popoln sistem mavčnih ali cementnih plošč. Posebne kovinske rešitve, ki so jih razvili naši strokovnjaki, pomagajo doseči boljše zvočne ali potresne lastnosti. Različne vrste profilov in kotnikov ustrezajo lokalnim standardom in zahtevam. V sodelovanju z monterji nenehno izboljšujemo svoje izdelke, ter tako povečujemo njihovo zmogljivost in učinkovitost na delovišču.

 

Pritrjevanje in dodatki

Pritrjevanje in dodatki

Pritrjevanje in dodatki

Za doseganje najboljših rezultatov z našimi sistemi mavčnih plošč Siniat lahko uporabite posebej razvito dodatno opremo. Ponujamo vse, kar potrebujete od začetka do konca projekta, od vijakov in trakov do kovinskih spojev ter sidrnih palic. Ne le to, izdelujemo tudi posebno dodatno opremo za posebne namene, denimo priključke za stene z zvočno izolacijskimi lastnostmi.

 

Inovativne, pametne in učinkovite rešitve

Preizkušene in certificirane rešitve

Zavezanost k trajnostni gradnji