SPECIALIST ZA SUHOMONTAŽNE PROIZVODE IN SISTEMe

Razvijamo in izdelujemo inovativne rešitve s področja suhe gradnje, kot so mavčne in cementne plošče, prostorski sistemi ter konstrukcije za steno, strop, streho in tla. Naše izdelke uporabljajo tako majhni gradbeniki kot najbolj cenjeni arhitekti ter gradbena podjetja v državi.

OBLIKUJEMO NAČIN GRADNJE in ŽIVLJENJA LJUDI

Kot ključni oskrbovalni partner na tisoče gradbenih projektov po vsem svetu, proizvajamo najboljši materiale za suho gradnjo, ki pomagajo, da domovi, šole, bolnišnice in delovna mesta postanejo bolj suhi, toplejši, tišji in varnejši kot kdaj koli prej.

Inovativne specifikacije

Boljša učna okolja

Produktivnost na deloviščih

Finančni prihranki

naše storitve

Kot eden glavnih proizvajalcev v omrežju gradbene oskrbovalne verige, zagotavljamo dostavo naslednji dan stotinam specializiranih distributerjev in gradbenih trgovcev po vsem svetu.

Zanesljiva oskrba

Siniat - Trusted supply partner

Zanesljiva oskrba

Ponujamo široko paleto izdelkov, uporabnih v okviru različnih projektov in proračunov, obenem pa nudimo zajamčeno dostavo naslednji dan. Številna najuspešnejša podjetja v gradbenem sektorju ustvarjanje svoje konkurenčne prednosti zaupajo našim izdelkom, storitvam za stranke in tehničnemu znanju.

Tehnično znanje

Siniat - Technical expertise

Tehnično znanje

Naša tehnična ekipa vam je na razpolago za pomoč pri vprašanjih o naših proizvodih in sistemih. Za manjše projekte boste na naši spletni strani poleg telefonske podpore našli tudi veliko informacij in praktičnih nasvetov, za večje pa vam lahko zagotovimo tudi začetno projektno podporo in tehnično podporo v fazi namestitve.

Načrtovanje in podpora

Siniat - Project planning and support

Načrtovanje in podpora

Pri večjih projektih dodajamo vrednost pred, med in po gradnji. V sodelovanju s projektnimi skupinami lahko pomagamo pri pripravi dokumentacije za začetne razpise, iskanju načinov za izboljšanje estetike ali zmogljivosti stavbe, zmanjševanju stroškov gradnje, skrajševanju časa gradnje, predlagamo pa vam tudi načine za znižanje tekočih stroškov vzdrževanja.

Inovacije

Siniat - Innovation

Inovacije

V podjetju Siniat lahko izkoristimo ugotovitve, pridobljene v Etexovih raziskovalnih in razvojnih centrih po vsem svetu. Biti del Etex-ove družine zagotavlja, da našim strankam ponujamo najbolj inovativne in najvarnejše rešitve. Sodelujemo tudi z različnimi raziskovalnimi institucijami in pravnimi entitetami, kar je dodatno zagotovilo, da so naše rešitve tudi zakonsko ustrezne.

Trajnostni razvoj

Siniat - Sustainability

Trajnostni razvoj

Kot proizvodno podjetje se zavedamo svoje odgovornosti do družbe, okolja ter ljudi, ki delajo pri nas in z nami. Zato smo zelo aktivni na družbenem področju, spodbujamo odgovorno ravnanje naših sodelavcev in pogodbenikov v vsakdanjem delu in tako usmerjamo kulturo našega podjetja v zavestno in trajnostno usmerjeno ravnanje z viri.

Izobraževanje

Siniat - Training

Izobraževanje

Naši kupci imajo dostop do številnih izobraževanj, s pomočjo katerih lahko kar najbolje spoznajo in učinkovito uporabljajo naše izdelke in sisteme suhe gradnje. Nudimo jih v številnih oblikah, od video vsebin do "hands-on" tečajev, na voljo pa so vam tudi naši stokovnjaki, s katerimi se lahko dogovorite za termin in nadgradite znanje svojih zaposlenih.

Kdo smo?

Kdo smo?

Kdo smo?

Podjetje Siniat je bilo ustanovljeno leta 2012, po prevzemu podjetja LaFarge Plasterboard s strani globalne skupine podjetij Etex. Po Evropi in Bližnjem Vzhodu ima Siniat 35 tovarn, v katerih je zaposlenih prek 3,300 ljudi.

 

KLJUČNI PODATKI IN ŠTEVILKE

36

držav

35

tovarn

3300

zaposlenih

800mio €

letnega prometa

O Etexu

Siniat - About Etex

O Etexu

Siniat je del Etex Building Performance, skupine, ki združuje proizvode in rešitve dveh proizvajalcev materialov s področja suhe gradnje – nas in Promat-a. Smo del globalne skupine podjetij pod okriljem Etex Group, ki deluje širom Evrope, Azije, Afrike, Bližnjega in Srednjega Vzhoda ter Južne Amerike.

Inovativne, pametne in učinkovite rešitve

Preizkušene in certificirane rešitve

Zavezanost k trajnostni gradnji