STROKOVNJAKI ZA SUHO GRADNJO

Smo eden vodilnih izdelovalcev notranjih in zunanjih materialov za suho gradnjo. Vključenost v portfelj več kot 60 blagovnih znamk velike industrijske skupine Etex nam omogoča dostop do izjemnega nabora izkušenj in znanj s področja gradbeništva. Zato svojim partnerjem tudi pri najzahtevnejših projektih lahko nudimo optimalno podporo in z roko v roki uvajamo nove načine gradnje.

Proizvodi in sistemi

Proizvodi in sistemi

Naši izdelki in sistemi naredijo stavbe toplejše, suhe, tišje in varnejše za delo in življenje. Široka paleta naših suhomontažnih sistemov izpolni tudi najzahtevnejše tehnične zahteve za ustvarjanje popolnega delovnega ali bivalnega prostora.

Pokličite strokovnjake

Pokličite strokovnjake

Suhomontažna gradnja predstavlja številne tehnične izzive, zato sta strokovna podpora in svetovanje še posebej pomembna. Izkoristite naše znanje in izkušnje, da skupaj najdemo prave rešitve pri izvedbi vaših projektov. Tu smo zato, da pomagamo!

Dokumentacija

Dokumentacija

Naši izdelki so zasnovani tako, da ustrezajo specifičnim izzivom vaših projektov. Nudimo vam tudi strokovno pomoč skozi postopke specifikacije, načrtovanja in izdelave. Obiščite našo knjižnico dokumentov in si zagotovite vse, kar potrebujete.

o SiniatU

ODKRIJTE VEČ in spoznanjte vodilnega izdelovalca rešitev suhe gradnje za notranjo in zunanjo uporabo.

Naši izdelki in sistemi so nameščeni v številnih objektih po celi EvropiS svojimi bogatimi izkušnjami lahko svojim partnerjem pomagamo v praktično vsaki situaciji in skupaj z njimi sooblikujemo sodobne gradbene trende. 

Odkrijte Siniat
Podolgovata slika razdeljena na dva dela. Desni del je kvadraten in bele barve, levi del je pravokotnik in belo modre barve.

Find a Promat Dealer

Promat - Localisation Points de Vente

Find a Promat Dealer

Promat is active in more than 40 countries around the world. Wherever you are, there is always a Promat passive fire protection expert near you. 

Find a distributer

Find a distributer

Use our locator tool to find your nearest stockist by postcode.

 
Inovativne, pametne in učinkovite rešitve
Preizkušene in certificirane rešitve
Zavezanost k trajnostni gradnji