Protipožarna zaščita

Pojdi na:

Rešitve protipožarne zaščite na področju suhe gradnje

Siniat za skoraj vse gradbene ukrepe na področju notranje gradnje ponuja varne in gospodarne protipožarne konstrukcije. Poleg uveljavljenih konstrukcij, ki ustrezajo standardom, stalno razvijamo tudi inovativne protipožarne rešitve, katerih funkcionalnost glede odpornosti na ogenj testirajo v uglednih in priznanih testnih inštitutih. Siniat se ponaša z obsežnim znanjem in vedenjem s področja protipožarne zaščite in s potrebnim strokovnim znanjem.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >