Suhomontaža in sistemske rešitve Siniat

Pojdi na:

Izpolnjujemo tehnične zahteve na področju suhe gradnje

Ne glede na to, ali iščete optimalno rešitev za zvočno izolacijo, želite izvesti projekte s področja suhe gradnje v vlažnih in mokrih prostorih ali potrebujete individualen dizajn – Siniat je pravi naslov za vas. Ponujamo široko paleto tehničnih rešitev s področja suhe gradnje – z mavčnimi, cementnimi ploščami in odlično usklajenimi fugirnimi masami – da boste vi lahko dosegli optimalen rezultat.

Protipožarna zaščita več
Zvočna izolacija več
Zaščita pred vlago več

Kompetentnost na področju suhe gradnje za vas

Siniat ponuja širok spekter izdelkov s področja suhe gradnje in sistemskih rešitev, ki jih lahko uporabite v najrazličnejših gradbenih projektih. Pri tem izpolnjujejo številne zahteve glede protipožarne zaščite, zvočne izolacije, zaščite pred vlago ali vremenskimi vplivi.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >