Prosti čas in nakupovanje

Pojdi na:

Suha gradnja v nakupovalnih središčih, trgovinah in stavbah za prostočasne aktivnosti

Naj gre za preprosto trgovino, supermarket ali nakupovalno središče – stranke želijo optimalno nakupovalno izkušnjo. Pri stavbah za prostočasne aktivnosti so najpomembnejši zabava, sprostitev, doživetje, pobeg pred vsakdanjikom.

Siniat s svojimi rešitvami podpira tam, kjer je to najbolj potrebno: pri protipožarni zaščiti, zvočni izolaciji in trdih površinah. Ali pa s prostorskimi sistemi Siniat, s katerimi lahko brezhibno uresničite individualne prostorske koncepte in rešitve trgovine v trgovini.

Za lep videz poskrbijo mavčni oblikovani kosi v obliki dizajnerskih elementov. Poleg standardnih različic so na voljo tudi povsem individualne rešitve po meri. Uporabite jih lahko kjer koli – tudi v izjemno vlažnih in mokrih območjih, kot so plavalni bazeni ali terme. To je mogoče uresničiti s posebnimi mavčnimi ploščami za zaščito pred vlago LaHydro.

Pri vsaki gradbeniški nalogi je treba upoštevati najrazličnejše zahteve in jih tudi uresničiti. Skupaj z vami izdelamo tehnično rešitev za hiter in boljši rezultat.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >