Suhomontažne rešitve za hotelirstvo in zdravstvo

Pojdi na:

Več udobja in boljši standard na področju suhe gradnje

Naj gre za bolnišnico, zdravniško ordinacijo ali dom za starejše občane in negovalni dom – s pravim ambientom je mogoče izboljšati zdravljenje bolnikov in celo pospešiti ozdravitev. V hotelskih in SPA območjih je pri tem pomembno še zadostno udobje, ki poskrbi za sprostitev gostov. Če želimo pod eno streho spraviti koristnost in funkcionalnost, to s seboj prinese številne gradbene zahteve in upoštevanje tehničnih predpisov.

Rešitve in izdelki s področja suhe gradnje Siniat lahko brez težav izpolnijo tehnične zahteve glede zvočne izolacije, protipožarne zaščite ali površinske trdnosti. Prav tako uporaba v vlažnih in mokrih območjih ne predstavlja nobene težave. Za estetsko oblikovanje prostora je možno oblikovane kose izdelati individualno. Poleg tega je mnogo sistemskih komponent že odlično usklajenih med seboj tako da vam olajšajo izvedbo vašega projekta.

Pri vsaki gradbeniški nalogi je treba upoštevati najrazličnejše zahteve in jih tudi uresničiti. Skupaj z vami izdelamo tehnično rešitev za hiter in boljši rezultat.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >