O podjetju Siniat

Pojdi na:

SPECIALIST ZA SUHOMONTAŽNE IZDELKE IN SISTEMSKE REŠITVE

Siniat je mlada znamka s tradicijo. Zaradi več desetletnih izkušenj smo postali tehnični strokovnjaki in izkušeni specialisti na področju suhe gradnje. Ponujamo obsežno ponudbo rešitev s področja suhe in lahke montaže iz mavca in cementa: stene, stropi, tla in podstrešja predstavljajo glavna področja uporabe mavčnih in cementnih plošč Siniat.

Suha gradnja je naših dimenzij

Kot vodilni dobavitelj suhomontažnih rešitev iz mavca in cementa imamo bogate projektne izkušnje po celi Nemčiji, Avstriji in Švici. Naši materiali in sistemske rešitve se držijo tega, kar obljubljajo: pomagajo ohranjati bolj suhe, varnejše, mirnejše in toplejše šole, bolnišnice, stanovanja in še veliko več.

Bolj suha delovna mesta
Mirnejše bolnišnice
Varnejše šole
Toplejša stanovanja

Naš servis za vas

Kot strokovnjaki na področju suhe gradnje s temeljitim tehničnim znanjem in vedenjem ter več desetletnimi izkušnjami vam z veseljem pomagamo pri vašem gradbenem projektu ter vam kot zanesljiv partner dobavimo suhomontažne izdelke in sistemske rešitve za vse zahteve sodobne suhe gradnje.

Preizkušen partner

Z našimi izdelki pokrivamo cel spekter tehničnih zahtev s področja suhe gradnje, kot so protipožarna zaščita, zvočna izolacija, zaščita pred vlago. In to na najrazličnejših področjih uporabe. Poleg tega podpiramo stranke s prvovrstnimi storitvami, svetovanjem in logističnimi rešitvami.

Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam


Trajnost
Kot podjetje s področja suhe gradnje se zavedamo svoje družbene odgovornosti. Zato vedno znova krepimo svoja prizadevanja na področju trajnosti. Tako na primer renaturiramo naše kamnolome, v katerih pridobivamo naravni mavec za našo proizvodnjo. Vlagamo v varnost pri delu, da vsi ljudje, ki delajo za nas in z nami, tudi vselej varno pridejo domov.

Siniat international

Številke

36 Države
35 Obrati
3300Zaposleni
€800m Letni prometEtex Group
Etex je mednarodno aktivna skupina podjetij, ki proizvaja kakovostne gradbene materiale na štirih področjih: Stenske notranje in zunanje obloge, gradbeni materiali za streho, keramične ploščice, protipožarna zaščita in visokozmogljiva izolacija sten.


Ključni podatki

43 Države
102 Podjetje
118 Obrati
17,500 Zaposleni
+€2.9mrd Letni promet

Sestrska družba Etex v sloveniji

V združenju podjetij s sestrsko družbo Promat ponujamo kompetentne rešitve na področju suhomontažne notranje gradnje. Pri nas dobite vse na enem mestu!