Zvočna izolacija

Pojdi na:

Zvočna izolacija na področju suhe gradnje

Mir in občutek varnosti sta želji, ki nista omejeni samo na privatno bivanje. Močne motnje zaradi hrupa lahko zmanjšajo koncentracijo zdravnikov v bolnišnicah ali zdravniških ordinacijah. V pisarnah ali poslovnih prostorih zaupnih pogovorov ne smejo slišati v sosednjih prostorih. Ti in številni drugi primeri kažejo, da je ob stalnem naraščanju onesnaženja s hrupom vse pomembnejše živeti in delati v prostorih, ki zagotavljajo potreben mir. Dobra, zadostna zvočna izolacija je zato osnova za naše dobro počutje.

Če se gradbena akustika ukvarja s prenosom zvoka iz enega prostora v druge ter s prenosom zunanjega hrupa v stavbe, prostorska akustika obravnava širjenje zvoka znotraj prostorov.

Na tehnično brošuro >

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >