Rešitve suhomontažne gradnje

Pojdi na:

Skupaj do najboljše rešitve na področju suhe gradnje

Pred, med izvedbo velikih projektov s področja suhe gradnje in po njej smo vam na voljo in vam pomagamo s strokovnim in kompetentnim znanjem. Skupaj z vami poiščemo najbolj optimalno konstrukcijsko rešitev za vaš gradbeni projekt, ki skrajša gradbeno fazo, zmanjša stroške in izboljša tehnične lastnosti.

Izpolnjujemo tehnične zahteve na področju suhe gradnje

Ne glede na to, ali iščete optimalno rešitev za zvočno izolacijo, želite izvesti projekte s področja suhe gradnje v vlažnih in mokrih prostorih ali potrebujete individualen dizajn – Siniat je pravi naslov za vas. Ponujamo široko paleto tehničnih rešitev s področja suhe gradnje – z mavčnimi, cementnimi ploščami in odlično usklajenimi fugirnimi masami – da boste vi lahko dosegli optimalen rezultat.

Protipožarna zaščita več
Zvočna izolacija več
Zaščita pred vlago več

Sistemi suhe gradnje za zahteve vseh vrst

Stena, streha, strop ali tla – s suhomontažnimi sistemi Siniat boste vedno dobili dober nasvet. Z njimi boste preprosto poskrbeli za zvočno izolacijo, protipožarno zaščito, zaščito pred vlago, toplotno izolacijo in ostalo. Poleg tega vam prostorski sistemi Siniat omogočajo izvedbo prilagodljivih prostorskih konceptov.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >