VR Bank Südpfalz

Pojdi na:

Tabli

Svetlejše, prijazno ozračje – modernizirana glavna izpostava banke VR Bank Südpfalz v kraju Landau zdaj ponuja občutno več prostora za „aktivne“ storitve. V središču je akrilna elipsa z večfunkcijskimi 24 ur na dan delujočimi samopostrežnimi bankomati, ki jih obdajajo sodobni pulti in steklene pisarne za osebni stik. Stropna konstrukcija pri tem podpira željo po komunikaciji. Prostor med prezračevalnimi cevmi je bil optimalno izkoriščen s svetlobnimi krogi iz mavčnih predfabriciranih delov LaForm. Potrebna površinska kakovost Q3 je bila dosežena z belo mavčno ploščo LaDeko, ki zavzame zelo malo prostora.

Gradbene faze

Več prostora zaradi višjega stropa – pri banki VR-Bank je bilo to zaradi številnih prezračevalnih cevi in tehničnih inštalacij v votlem stropu možno le delno. Zato se je pojavila zamisel, da bi v nastale vrzeli vgradili svetlobne kroge.

Rezultati

Učinek