Suhomontažne rešitve za pisarne in industrijo

Pojdi na:

Suha gradnja v pisarni, upravi in industriji

Sodobna suha gradnja ustvarja pogoje za nova delovna mesta v velikih industrijskih halah ali delavnicah. S prostorskimi sistemi Siniat je mogoče naknadno postaviti cele pisarniške trakte, ki pripomorejo k novi uporabnosti obstoječih površin. S prostorskimi sistemi Siniat je mogoče dosegati prostorske višine do 4 m, stropni nosilci pa so lahko dolgi do 8 m. Poleg tega samonosilni in prostostoječi sistemi samostojno izpolnjujejo gradbeno-fizikalne statične zahteve, zahteve protipožarne zaščite in zvočne izolacije.

Že pri gradnji pisarniških stavb je prvorazredna izvedba obvezna, kajti bodoči najemniki imajo visoke zahteve in želijo kakovost. Za povečanje vrednosti stavbe in optimiziranje prodaje oziroma oddajanja v najem je treba vgraditi prave materiale in rešitve.

Z uporabo suhomontažnih izdelkov in sistemskih rešitev Siniat boste pri svojem gradbenem projektu izpolnjevali prvorazredne standarde zvočne izolacije, zaščite pred vlago ali protipožarne zaščite.

Pri vsaki gradbeniški nalogi je treba upoštevati najrazličnejše zahteve in jih tudi uresničiti. Skupaj z vami izdelamo tehnično rešitev za hiter in boljši rezultat.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje
Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov? Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.
Znanje in prenos
Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.
Na območje za prenos >