Osnovni podatki

Pojdi na:

Osnovni podatki

Vsebina in izvajanje

Siniat GmbH
Frankfurter Landstrasse 2-4
61440 Oberursel
Tel.: +49 (0) 61 71-61 30 00
Fax: +49 (0) 61 71-61 31 55
fragen@siniat.com
www.siniat.si

Generalni direktor: Bernhard Lüdecke, Peter Haase
Sedež: Oberursel
sodni register: Bad Homburg v.d.H.
Sodišče registrsko številko: HRB 6837
Davčna številka: 111 64 60 94

Odgovoren za izvajanje

Design & Hosting Siniat Tools

takomat GbR
Neptunplatz 6b
50823 Köln

tako@takomat.com
www.takomat.com

Pravni napotek

Ta spletna stran je bila ustvarjena po Siniat GmbH, Frankfurter Landstraße 2-4, 61440 Oberursel. Siniat GmbH je lastnikist. Se strinjate s pogoji.

Pogoji uporabe

1. Zaščitene pravice

Vse pravice na tej spletni strani in njena vsebina so last družbe Siniat GmbH. To spletno stran si lahko ogledate za lastno, nekomercialno uporabo in uporabljate funkcijo naročanja, ki jo je pripravila družba Siniat GmbH. Vsaka drugačna uporaba, ki presega ogledovanje, prenašanje, tiskanje izvlečkov spletne strani za osebne, nekomercialne namene, je protipravna in torej nedovoljena. Blagovne znamke, vključno z logotipi, slogani in imeni izdelkov, so registrirane ali neregistrirane znamke, katerih lastnik ali licencirani uporabnik je družba Siniat GmbH. S tem ne podeljujemo nikakršnih licenc.

2. Razmnoževanje in avtorske pravice

Vsebina in struktura ter poimenovanje znamk (blagovne znamke), logotipi, slike, grafike, besedila, preglednice, zvoki, animacije in videi ter njihova razvrstitev na strani www.siniat.si so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Vsaka uporaba brez izrecnega in pisnega dovoljenja družbe Siniat GmbH velja za nedovoljeno. To še zlasti velja za razmnoževanje (razen za osebne, nekomercialne namene), prevajanje, izdelavo mikrofilmov in predelavo v elektronske sisteme ter za spreminjanje in objavljanje vsebin te strani. Za razmnoževanje informacij, podatkov in programov, zlasti za uporabo besedil, delov besedil ali slikovnega materiala, je treba pridobiti izrecno predhodno dovoljenje ponudnikov. V tem primeru je treba navesti dokazilo o avtorskih pravicah: "© Siniat GmbH, http://www.siniat.si"

3. Povezovanje

Spreminjanje te spletne strani in/ali njenih vsebin ter vključevanje podatkov in programov, ki spreminjajo vsebino, pojavnost ali strukturo spletne strani, je izrecno prepovedano. Še zlasti ni dovoljeno vzpostavljati povezav z okvirom, povezavo ali kako drugače.

4. Popolnost

Družba Siniat GmbH po najboljših močeh skrbi za zagotavljanje pravilnosti, popolnosti in aktualnosti informacij, predstavljenih na spletni strani. Vendar pa družba Siniat GmbH ne prevzema jamstva ali garancije za aktualnost, pravilnost ali popolnost informacij na tej spletni strani. Družba Siniat GmbH izključuje vsakršno jamstvo za škodo, nastalo neposredno ali posredno z ogledovanjem, prenašanjem ali uporabo te spletne strani.
Družba Siniat GmbH si pridržuje pravico do spreminjanja ali dopolnjevanja informacij, ki jih daje na voljo, in sicer brez predhodnega obvestila.

5. Zunanje povezave

Upoštevajte, da boste pri uporabi zunanjih povezav zapustili spletno stran družbe Siniat. Družba Siniat GmbH nima nobenega vpliva na vsebino spletnih strani, odprtih s povezavo, in ne prevzema nikakršnega jamstva za škodo, nastalo z odpiranjem in ogledovanjem teh spletnih strani, s prenašanjem podatkov z njih ter drugo uporabo njihovih vsebin.

Družba Siniat GmbH s tem izrecno izjavlja, da nima nikakršnega vpliva na oblikovanje in vsebine zunanjih povezav, do katerih pridete prek povezav na tej strani. Ponudniki se zaradi tega izrecno distancirajo od vseh vsebin zunanjih povezav in teh vsebin ne privzemajo. Ta izjava velja za vse zunanje povezave na strani www.siniat.si in za vse njihove vsebine.

Če vodijo povezave s spletne strani tretjih oseb do strani www.siniat.si, to ne pomeni, da se družba Siniat GmbH strinja z vsebinami zunanjih spletnih strani ali da je zanje odgovorna.

6. Razpoložljivost

Družba Siniat GmbH po najboljših močeh skrbi za razpoložljivost svoje spletne strani. Praviloma je stran www.siniat.si razpoložljiva
24 ur, sedem dni na teden. Za vzdrževanje spletne strani ali v primeru tehničnih motenj si družba Siniat pridržuje pravico omejiti dostop do dela ali celotne strani. Družba Siniat GmbH v zvezi s spletno stranjo ne odgovarja za napake ali izpade.

7. Veljavno pravo

Za morebitne pravne spore, ki nastanejo zaradi uporabe spletne strani in/ali njenih funkcij, velja pravo Zvezne republike Nemčije.

Varovanje podatkov

 

Shranjevanje osebnih podatkov

Družba Siniat beleži in shranjuje osebne podatke, ki jih navedete v kontaktnih obrazcih, vprašalnikih ali naročilih ali ki nam jih sporočite na drugačen način, na primer po elektronski pošti. Osebni podatki so npr. vaše ime, vaš naslov ali telefonska številka. Ti podatki se zbirajo le v obsegu, ki je potreben za tehnično obdelavo vašega naročila oz. povpraševanja.

Družba Siniat GmbH vse podatke obravnava zaupno in jih brez vašega izrecnega dovoljenja ali brez zakonske podlage ne posreduje tretjim osebam. Pravico imate zahtevati informacije o podatkih, ki so o vas shranjeni in pravico imate tudi do preklica dovoljenja za uporabo vaših osebnih podatkov z veljavnostjo za prihodnost. Shranjeni osebni podatki se izbrišejo, če prekličete dovoljenje za njihovo shranjevanje, če poznavanje vaših podatkov ni več potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili shranjeni, ali če shranjevanje zaradi drugih zakonskih razlogov ni dovoljeno.

Po odredbi pristojnega urada morajo ponudniki v posameznih primerih posredovati osebne podatke, če je to potrebno zaradi kazenskega pregona, odvrnitev nevarnosti s strani državnih policijskih organov, za izpolnitev zakonskih predpisov uradov za zaščito ustavnega reda zveze in dežel, zvezne obveščevalne službe ali varnostne službe ter za uveljavljanje intelektualne pravice.

Special notice for American users of www.siniat.si

The Children's Online Privacy Protection Act (C.O.P.P.A.) of 1998 provides safeguards to protect children who use the internet by regulating the online collection of personal information from children under the age of 13. According to this Act, "(...) if you operate a general audience web site and have actual knowledge that you are collecting personal information from children, you must comply with the Children's Online Privacy Protection Act (C.O.P.P.A.)."

Siniat does not intend to collect any Personal Identification Information from children under the age of 13. However, if children under the age of 13 provide Personal Identification Information to us, their parents or legal guardian should request that we delete this information from our files by sending us an email at fragen@siniat.com. We will make all reasonable efforts to delete children's information from our files. Further information about the Children's Online Privacy Protection Act of 1998 may be found on the Federal Trade Commission's Internetseite (www.ftc.gov).

Piškotki

Spletna stran uporablja sejne piškotke, ki nastanejo z obiskom naše spletne strani. Sejni piškotki shranjujejo informacije v zvezi z vašim obiskom (strani, na katere strani ste kliknili, datum in čas vašega obiska itd.) na trdem disku vašega računalnika. Sejni piškotki se 30 minut po tem, ko zapustite spletno stran družbe Siniat, samodejno izbrišejo. Piškotke lahko blokirate s spremembo nastavitve na brskalniku, npr. pri brskalniku Internet Explorer:

Orodja -> Internetne možnosti -> Zaščita podatkov -> Blokiraj vse piškotke

Do poizvedovanja po osebnih podatkih ali njihovega shranjevanja ne pride.

Statistika strežnika

Ko obiščete našo spletno stran, naš strežnik samodejno shrani naslednje informacije, ki nam jih prenese vaš brskalnik:

  • strani, ki ste jih na www.siniat.si obiskali,
  • uro, datum in trajanje obiska,
  • uporabljen operacijski sistem in uporabljen brskalnik,
  • IP-naslov,
  • uro zahteve strežnika.
Praviloma teh podatkov ne moremo dodeliti določenim osebam. Teh podatkov ne združujemo z drugimi viri podatkov. Drugih osebnih podatkov, kot so ime, naslov, telefonska številka ali e-poštni naslov ne zbiramo, razen če nam jih prostovoljno posredujete. Družba Siniat bo vaš IP-naslov izbrisala šest mesecev po vašem zadnjem obisku strani www.siniat.si.

Varnostni napotek

Družba Siniat GmbH shranjuje vaše podatke z največjo možno skrbnostjo, tako da tretjim osebam prepreči dostop do njih. V ta namen uporablja družba Siniat vse obstoječe tehnične in organizacijske možnosti. Vendar pa pri komunikaciji po e-pošti družba Siniat ne more zagotoviti popolne varnosti podatkov. Priporočamo, da zaupne podatke pošljete po pošti (priporočeno z vročilnico)

Povezave do internetnih strani drugih ponudnikov

Naša spletna stran vsebuje povezave do spletnih strani drugih ponudnikov. Družba Siniat nima nobenega vpliva na to, ali ta ponudnik upošteva določila o zaščiti podatkov in v kolikšnem obsegu.
Pri vprašanjih o zaščiti podatkov nam pošljite elektronsko sporočilo na fragen@siniat.com ali naši pooblaščenki za zaščito podatkov:

 

Jamstvo za orodja družbe Siniat

Spletna stran družbe Siniat, njene vsebine in vsa orodja pod točko "Servis" so bili izdelani z največjo možno skrbnostjo. Vendar pa družba Siniat GmbH ne prevzema jamstva ali garancije za aktualnost, pravilnost ali popolnost informacij na tej spletni strani. Družba Siniat GmbH izključuje vsakršno jamstvo za škodo, nastalo neposredno ali posredno zaradi uporabe te spletne strani.

Družba Siniat GmbH si pridržuje pravico do spreminjanja ali dopolnjevanja informacij, ki jih daje na voljo, in sicer brez predhodnega obvestila.

Orodja družbe Siniat

Kontrolni seznam za gradbišče
Kalkulator oblikovanih delov
Novičke