Arhitekti & planerji

Pojdi na:

Prostorski sistemi za več prilagodljivosti

Prostorski sistemi za prilagodljive in gospodarne prostorske koncepte, s katerimi lahko uresničite hitro prostorsko načrtovanje tako v novih kot tudi obstoječih stavbah. Uporabite jih lahko celo med fazo uporabe pri renovacijah, selitvah ali adaptacijah. Poleg tega samonosilni in prostostoječi sistemi samostojno izpolnjujejo gradbeno-fizikalne statične zahteve, zahteve protipožarne zaščite in zvočne izolacije. Več o prostorskih sistemih Siniat

Reference s področja suhe gradnje za navdih

Ne glede na to, ali gre za steno, strop ali streho, zaščito pred vlago, zvočno izolacijo ali prostorske sisteme – z izdelki in sistemi s področja suhe gradnje Siniat, boste zagotovo lahko izvedli zahtevne, individualne projekte.

Naša pomoč za vas

Stik

Z veseljem vam svetujemo pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim gradbenim projektom – pred, med gradbeno fazo in po njej.  Stopite v stik z našo ekipo službe za prodajo in pomoč strankam.

Na stik >
Reference s področja suhe gradnje

Se želite še bolj prepričati o kakovosti naših izdelkov?                                                                                                                                Potem preprosto malo pobrskajte po naših referencah.
Naj gre za nakupovalno središče, plavalni bazen ali hotel, za protipožarno zaščito, zaščito pred vlago ali prostorski sistem: z našimi izdelki so bili realizirani številni projekti z najrazličnejšimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi in zahtevami.

Znanje in prenos

Zahteve na področju suhe gradnje so raznovrstne. Da boste v zvezi z našimi izdelki in sistemskimi rešitvami vselej dobili kar najboljši nasvet, vam v Siniateki – zbirko znanja z datotekami za prenos – omogočamo vpogled v vso najpomembnejšo dokumentacijo.

Na območje za prenos >